Forskolin

En av produkterna på viktminskningsmarknaden är Forskolin. Det fungerar ungefär som en katalysator. Den stimulerar frisättningen av enzymer i kroppen som bränner fett. Du måste äta rätt mat så det bränner det redan existerande fettet du har i depåerna annars bränner det bara det du just stoppat i dig. forskolin plantaDu ska därför undvika fet mat det vill säga det dåliga kolesterolet. Det goda kolesterolet behöver kroppen så det är inte skadligt att äta. Transfetter bör du håla dig borta från helt då de manipulerar din metaboliska process i kroppen. Ät inte skräpmat och frossa inte i något, lagom är bäst. Konserverade livsmedel innehåller mycket socker och det fungerar inte bra ihop med Forskolin. När Forskolintillskottet fungerar som effektivast är metabolismen mycket hög, socker manipulerar metabolismen så den blir låg istället. Då bränns fettet inte effektivt längre. Frukt och grönsaker är hjälper din matsmältning och Forskolinet kickar inte snabbare och effektivare.

Om du intar Forskolin tillsammans med kryddan kummin så reduceras din aptit kraftigt. De två arbetar tillsammans för att höja metabolismen så att mer fett bryts ner. Kummin finns som frö eller oljextrakt.

Forskolin är gjord av roten till en växt i mintfamiljen. Växten växer i Nepal, Indien och Thailand. Det har länge använts i traditionell ayurvedisk medicin.

När du använder Forskolin som extra tillägg är det viktigt att du rör på dig också. Det behöver inte vara intensivt. Faktum är att du bör undvika högintensiv träning då det kan slita ut kroppen och skada ligamenten. Skulle du dra på dig en skada så måste din kropp omdirigera all sin energi mot läkningen och minskar då din ämnesomsättning. Se istället till att få till en regelbunden 30-minuters träning varje dag. drick mycket vatten under och efter träningspassen.

För att få ut det mesta av ditt Forskolintillskott bör du äta rätt, träna och undvika alla former av stress. Rökning och för lite sömn kan påverka hastigheten på din viktnedgång.

Du ska aldrig svälta dig själv för att gå ner i vikt, din kropp behöver mat som bränsle det är bara det onödiga fettet som lagrats i din kropp som ska bort. Genom att inte äta tillräckligt kan du rubba kroppens ämnesomsättning så den ställer in sig på att lagra fettet istället då den tror att du svälter.

Det finns några biverkningar som kan komma med att inta Forskolin. Hjärtklappning, lågt blodtryck, Övre luftvägsirritation, hosta, huvudvärk, irriterade ögon och utvidgade blodkärl i ögonen.

Personer som tar blodförtunnande och antidepressiva läkemedel ska inte ta Forskolin. Vissa mediciner mot högt blodtryck är inte kompatibla med Forskolin, inklusive: betablockerare, kalciumkanalblockerare, klonidin och hydralazine. Lider du av polycystisk njursjukdom bör du också undvika Forskolin. Huruvida Forskolin påverkar gravida och ammande kvinnor är okänt då det inte utförts tillräckligt mycket studier om det. Det finns inte några studier om hur Forsolin fungerar om örten intas hel, det är bara extraktet från örten som har studerats. Vilken den optimala dosen är har inte fastställts.

Rådgör alltid med din läkare innan du börjar ta Forskolin eller något annat kosttillskott.